Reklamationsret


Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen indtil tidspunktet for varens retur levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

 

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder også eventuelle fragtomkostninger uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du har udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi tilbageholder tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Du skal selv betale eventuel returfragt.

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på nedenstående adresse mod forudgående aftale.

toBEliving

Poppel Alle 14

2840 Holte

-

Garanti

toBEliving handler under de danske retningslinjer og love givet af Forbrugerstyrelsen. Dette betyder, at du kan sende en klage over mangler ved produktet, der opstod inden for 24 måneder efter køb. Dette gælder ikke for defekter, skader eller slid forårsaget af forkert brug, manglende vedligeholdelse eller normalt slid. For klager, mangler eller ubesvarede levering:

kontakt: bed@eilersen.eu

toBEliving dækker ikke forsendelsesomkostningerne ved en klage.